Wie is Hans

Iets moois creëren in een tuin, dat is wat ik graag doe. Bijv. door een grasveld aan te leggen wat er als een biljartlaken bij ligt of een ‘ingewikkelde’ schutting maken met mooi gedetailleerd sierwerk. 

Ik vind het leuk om samen met de klant de ideeën te bespreken en dan vanuit mijn deskundigheid mee te kijken naar wat daarbij past qua materialen, beplanting of vormen en lijnen. Soms zijn de wensen lastig in de praktijk uit te voeren, maar ‘kan niet’ bestaat niet in mijn woordenboek. Het is een sport om het toch voor elkaar te krijgen. Een aantal van de foto’s van deze ‘specials’ staan ook op de site. 

Ik ga voor duurzame kwaliteit en dat betekent dat je ook werk verricht dat niet onmiddellijk zichtbaar is, maar wat ervoor zorgt dat je tuin lang meegaat. Denk aan het goed opsluiten van bestrating, het verdichten van de grond of het bewerken van de bodem voor een goede ontwatering. 

Ik ben al bijna mijn hele leven hovenier en mijn eigen bedrijf bestaat nu ruim 30 jaar. Naast het hoveniersvak heb ik wat korte uitstapjes gemaakt naar de wegenbouw. De kennis die ik daar heb opgedaan over bestrating en de opbouw van diverse grondsoorten, komt me regelmatig van pas.

Naast het bedrijf heb ik ook een gezin met 3 kinderen, samen met mijn vrouw Martine. Zij werkt veel mee achter de schermen en is onmisbaar bij alle ICT klussen en de administratie.

Scroll naar boven